Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 februari 2014

Pop-Up TV wint Valentijnsprijs 2014

De Valentijnsprijs 2014 is gewonnen door Pop-Up  TV Schiedam.

Ieder jaar reikt D66 Schiedam op 14 februari de Valentijnsprijs uit aan personen of organisaties die zich hebben ingezet voor de stad of haar inwoners, zonder daarbij direct een beroep te doen op de gemeente.

Pop-Up TV maakt sinds 2013 reportages over personen en gebeurtenissen in Schiedam. Dit doet men op een positieve wijze. Daarnaast staan de reportages al snel na de opname online. Doordat men uitzendt via internet zijn de reportages wereldwijd te bekijken. Dit levert prima reclame op voor onze stad.
De prijs, in de vorm van een taart, werd namens D66 uitgereikt door lijsttrekker Marcel Bregman.

Ondanks de droevige dagen die D66 beleeft na het tragisch overlijden van Els Borst, is ervoor gekozen de uitreiking door te laten gaan. Op deze wijze wordt een mooie traditie immers in stand gehouden.

D66 Schiedam spreekt haar waardering uit voor de overige drie genomineerden: de Branderszwemtocht, een Slaapkamer voor Demi en de vrijwilligers van Stichting Net Niet Genoeg.

Foto’s van de uitreiking vindt u hier.