Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 24 februari 2015

Schriftelijke vragen gemeentelijke website beantwoord

Op 14 januari jl. stelde John van Sliedregt namens D66 schriftelijke vragen over gemeentelijke website, die op het punt van het subsidieregister en de verslagen van wijkoverleggen al langere tijd niet actueel was.

Kort na het stellen van de vragen werden de ontbrekende verslagen van de wijkoverleggen op de site geplaatst en op 10 februari jl. is ook het subsidieregister over 2014 gepubliceerd.

Vandaag zijn de schriftelijke vragen formeel beantwoord. De volledige beantwoording vindt u hier.

PS: In de beantwoording staat vermeld dat de vragen gesteld zijn op 27 januari. Dit zou kunnen impliceren dat de vragen ingediend zijn, terwijl de verslagen van de wijkoverleggen al ge-update waren. Dit is een abuis. De vragen zijn ingediend op 14 januari.