Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 20 maart 2018

U kunt opnieuw het verschil maken!

Vier jaar geleden beloofden wij dat u, met uw stem op D66 Schiedam, het verschil kon maken in de lokale politiek. Door ons de grootste partij te maken konden wij ook direct aan de slag hiermee.

In 2014 namen wij de leiding bij het vormen van een nieuw college. Een college dat vooral wilde samenwerken en resultaten wilde boeken. En kijk om u heen, de verandering wordt zichtbaar. Er wordt volop gebouwd en geïnvesteerd. Schiedam kan weer optimistisch naar de toekomst kijken. De bestuurlijke rust is teruggekeerd, projecten worden afgerond of staan in de startblokken en de financiën zijn op orde.

En met die verandering willen we vooral doorgaan. Er moet veel gebeuren, dat is duidelijk. Wij krijgen nu de kans om verder te investeren in Schiedam, maar vooral ook in de Schiedammer.

Wilt u ons weer steunen om de grootste te worden? Juist nu is dat belangrijk, als we zien dat we soms vooral over elkaar spreken in plaats van mèt elkaar. D66 Schiedam wil graag samenwerken en verbinden. Ik hoop dat u ons weer dat vertrouwen gunt! Twijfel vooral niet maar ga morgen stemmen. U kunt wéér het verschil maken.

Marcel Bregman
Lijsttrekker D66 Schiedam