Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 21 november 2018

Vier D66-fracties in actie voor reizigers Hoekse Lijn

“Met elkaar bereik je meer dan ieder voor zich”. Onder die noemer hebben de D66-fracties van Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Rotterdam hun krachten gebundeld om betere omstandigheden te bereiken voor de reizigers op de Hoekse Lijn, komende winter.

Op 13 november nam de Schiedamse Gemeenteraad al een motie aan over dit onderwerp. Ingediend op initiatief van D66 en ondersteund door een brede meerderheid van de raad.

Inmiddels is dezelfde motie door D66 ingediend tijdens de raadsvergadering in Maassluis. Ook daar is deze met grote meerderheid aangenomen. D66 Vlaardingen dient hun motie in tijdens de komende raadsvergadering daar. Hopelijk gaat ook de Vlaardingse raad hier in meerderheid achter staan.

D66 Rotterdam heeft inmiddels met dezelfde insteek schriftelijke vragen gesteld aan hun college.
In ieder geval is daardoor in Rotterdam en bij de RET duidelijk dat in onze vier gemeenten wordt aangedrongen op meer comfort voor de gedupeerde reizigers. Dat vergroot ongetwijfeld de kans op extra maatregelen!