Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 januari 2019

Wat zijn uw wensen voor 2019?

Zaterdag 5 januari 2019 komt u ons tussen 13:00 en 15:00 tegen in winkelcentrum Hof van Spaland en in de binnenstad.. Natuurlijk om u een waanzinnig 2019 te wensen, maar we zijn ook benieuwd naar wat uw wensen zijn voor Schiedam!

D66 is met name benieuwd naar wat de Schiedammers voor 2019 wensen op politiek gebied. Wat zijn dingen waarvan de Schiedammer zegt: dit moet de Schiedamse politiek niet laten liggen in 2019? Iedereen wordt van harte uitgenodigd om op 5 januari een wenskaart in te vullen en deze in de D66 nieuwjaarswensbrievenbus te doen. Deze zullen worden aangeboden aan wethouder Marcel Bregman tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Schiedam.

De gemeentelijke nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 5 januari 2019. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur is iedereen van harte welkom in de foyer van het Theater aan de Schie aan het Stadserf 1.

Het thema van dit jaar is ‘Taal in Schiedam’. De gemeente laat de bezoekers kennismaken met de Taal van en in Schiedam. Burgemeester Lamers houdt rond 16.45 uur zijn nieuwjaarstoespraak, waarbij hij ook de Stadsdichter, een initiatief van de D66 fractie,  officieel installeert.