Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 februari 2019

Genomineerden Valentijnsprijs bekend!

Voor de tiende keer op rij reikt D66 Schiedam de Valentijnsprijs uit. Ook dit jaar was de belangstelling groot, met maar liefst veertien genomineerden.

 

Dit zijn de nominaties in willekeurige volgorde:

 • Soos Blauwhuis
 • Jozef Blans
 • SOBO
 • Argos mobiel
 • Miranda, Sabine & Ray
 • De vrijwilligers van de buurtpreventie (winnaars 2018)
 • ‘De onzichtbaren’
 • Willy Heikamp
 • Natascha Visser
 • Stichting J&S (winnaars 2016)
 • De Rijnmondband
 • De vrijwilligers van ‘Hof van Zuid’
 • Apollo toneel
 • ‘Nabuurschap’

 

De winnaar wordt op donderdag 14 februari (Valentijnsdag) bekend gemaakt. D66 fractievoorzitter John van Sliedregt zal het juryrapport toelichten en de prijs, een overheerlijke taart, uitreiken. Dit gebeurt in Soos Blauwhuis. Iedereen is welkom!

 

Aanvang:     19:30

Adres:         Spinhuispad 36

De prijs is bedoeld voor bewoners, clubs en verenigingen die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd. D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen die de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen. Het is volgens D66 belangrijk dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen. Op Valentijnsdag zetten we deze mensen dan ook graag in het zonnetje.